U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno sunčano i vrlo toplo.
Ujutro u unutrašnjosti mjestimice kratkotrajna magla, a danju ponegdje umjerena naoblaka.
Vjetar slab, a na Jadranu ujutro slaba i umjerena bura, podno Velebita s jakim udarima, a poslijepodne zapadnjak i sjeverozapadnjak.
Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...