U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o načinu održavanja vjenčanja tijekom epidemije COVID-19 od 4. svibnja 2020. godine sklapanje brakova u građanskom obliku održava se u službenim prostorijama isključivo u nazočnosti nevjeste i ženika, svjedoka, nadležnog matičara te osoba iz kruga obitelji.
Zbog sprječavanja širenja infekcije broj osoba na sklapanju braka ovisi o mogućnosti održavanja razmaka od 1,5 metra među sudionicima.
Niti jedan sudionik ne smije imati povišenu tjelesnu temperaturu niti simptome akutne respiratorne infekcije (kašljanje, šmrcanje, glavobolju i slično).
Potrebno je održavati fizičku distancu među osobama od 1,5 metra u prostoru gdje se odvija službeni dio ceremonije sklapanja braka. Održavanje fizičkog razmaka posebno je važno radi zaštite zdravlja osoba koje pripadaju osjetljivim skupinama.
Maske za lice: Preporuča se nošenje maski za lice u zatvorenom prostoru. Osim medicinskih maski mogu se koristiti i platnene maske za lice te druga pokrivala koja prekrivaju usta i nos.
foto: pixabay
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...