U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme pretežno sunčano i vjetrovito.
Krajem dana na sjevernom Jadranu i u Gorskome kotaru jače naoblačenje te mjestimice kiša ili pljuskovi.
Puhat će umjeren do jak jugozapadni vjetar, u gorju i zapadnim predjelima s olujnim udarima, a na Jadranu i jugo.
Najniža jutarnja temperatura zraka od 4 do 8, na obali i otocima od 7 do 11, a najviša dnevna uglavnom između 15 i 20 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...