U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Umjereno do pretežno oblačno i danju osjetno toplije.
Povremene kiše, ponegdje obilnije, bit će na Jadranu i predjelima uz njega, a u gorju još ujutro može biti i susnježice.
Uglavnom suho te uz mogućnost duljih sunčanih razdoblja bit će u središnjim i istočnim predjelima.
Ujutro na kopnu mjestimice magla. Vjetar slab i umjeren jugoistočni i južni. Na Jadranu umjereno i jako, prema kraju dana i olujno jugo.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -3 do 1, na Jadranu od 4 do 9 °C. Najviša dnevna između 6 i 11, na Jadranu od 11 do 15 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...