U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme danas: U noći i prijepodne promjenljivo i pretežno oblačno, ponegdje u unutrašnjosti s maglom.
Mjestimice kiša, uglavnom na Jadranu i uz njega.
Od sredine dana postupno razvedravanje sa zapada, a kiše još može biti uglavnom u Dalmaciji, Lici te na istoku zemlje.
Vjetar u noći ponegdje umjeren jugozapadni i južni, prema kraju dana sjeverni i sjeverozapadni.
Na Jadranu će slabo i umjereno jugo okrenuti na sjeverozapadnjak i buru koja će navečer jačati.
Najniža jutarnja temperatura između 2 i 7, na Jadranu od 8 do 13 °C.
Najviša dnevna između 8 i 13, na Jadranu od 13 do 18 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...