U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Promjenljivo, mjestimice uz slabu kišu, na kopnu i malo susnježice i snijega.
Sredinom dana bit će duljih sunčanih razdoblja.
Vjetar slab, u drugom dijelu dana umjeren jugozapadni, a navečer u gorju i jak.
Na Jadranu će puhati slab i umjeren sjeverozapadnjak, duž obale mjestimice i bura, krajem dana okrenuti na jugozapadnjak te jačati.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -6 do -1, na Jadranu od 0 do 5, a najviša dnevna između 4 i 8 na kopnu te od 7 do 11 °C na obali i otocima.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...