VIDEO: Nastup Nives Celzijus nije bio plesni nego seksualni!?

Nevenu Ciganoviću se nastup očigledno nikako nije svidio ... Pogledajte, pa procijenite, što vi mislite?

  • Lifestyle
  • Objavljeno 25.03.2019
  • Piše: Antonela Verković

Nives Celzijus poznata je po svojem seksipilu, vatrenom izgledu i privlačnosti. ‘Seks bomba’ – nerijetko ju nazivaju, a nerijetko i ona sama društvene mreže ‘pali’ vatrenim fotografijama na kojima su atributi ‘na izvolite’.

Ništa loše, dapače, obožavatelji su nerijetko oduševljeni… 😉

Oduševljeni su svi i njezinom novom plesnom ulogom u showu ‘Ples sa zvijezdama’. Zaista je svestrana, a svojedobno se bavila i pjevanjem – prisjetimo se samo hita Ramos i Karanfili.

SINOĆNJA ‘SEKS’ IZVEDBA?

U plesu se do sada, sudeći po komentarima obožavatelja, ali i žirija, izvrsno snašla. Ipak, sinoćnja točka izazvala je pravu buru komentara, pozitivnih, ali i onih negativnih. Oglasio se i Neven Ciganović kojem se točka, očigledno, nije svidjela.

– Nives Celzijus seksala se u prime timeu Nove TV ”Čagice sa zvijezdama” i to da joj ne uđe. I to na MJ-a – napisao je Ciganović.

Nives je pak navela kako je jako pospana i uplašena – tko bi rekao?

Njihovom izvedbom nije bio oduševljen ni žiri. – Show kao show odličan, a ti si odličan materijal za rumbu jer si senzualna i zavodljiva, ali volio bih vidjeti to na tvojim nogama kako bih mogao ocijeniti rumbu. Bili ste u akrobacijama i nisam mogao to ocijeniti – rekao je Nicolas. Dinko je pak dodao kako je tijekom njihova plesa bila izražena seksualnost, lijepa energija i emocije, ali i da je nedostajalo plesa.

Na vama je, dragi čitatelji, da procijenite što vi mislite o izvedbi …

FOTO: Youtube screenshot

Tagovi: nastup, neven ciganović, nives celzijus, ples, ples sa zvijezdama, rumba,

Više iz kategorije