Ivana Mišerić – pomozimo Mihaelu

Ivana Mišerić je još jednom pokazala da je humanitarka dobrog srca.. Odvojite minutu i uljepšajte ovo razdoblje malom Mihaelu

  • Lifestyle
  • Objavljeno 27.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Ivana Mišerić, jedna je od organizatorica humanitarne akcije Pomozimo Mihaelu.

Mihael je osmogodišnji dječak koji je u prometnoj nesreći ostao bez sestre, majka mu je preminula, a otac teško bolestan.

O Mihaelu brinu baka i djed na Malom Lošinju. Iako ova priča slama srca, ona ove praznike ne mora biti toliko tužna, ako svi zajedno odlučimo vratiti Mihaelu osmijeh na lice.

Mihael, kao i sva druga djeca, zaslužuje imati veseli Božić u krugu najbližih, a i uživati u osjećaju kada ga ispod bora dočekaju razni pokloni.

Uljepšajmo Božić Mihaelu!

View this post on Instagram

Jutro na Otvorenom uz vašu pomoć želi uljepšati nadolazeće blagdane osmogodišnjem Mihaelu koji je u prometnoj nesreći ostao bez dvogodišnje sestre, majka mu je preminula od raka, a otac je teško bolestan. O Mihaelu se brinu baka i djed, s kojima živi na Malom Lošinju. Pomoći možete na bilo koji način, igračkama, poklonima, odjećom… Osmogodišnji Mihael nosi odjeću veličine 12-13, a cipele 34-35. Hvala svima. Adresa je: Subotić Petar (Za Mihaela) Vladimira Gortana 11 51550 Mali Lošinj U Zagrebu donacije možete ostaviti i u Volonterskom centru Zagreb, Ilica 29 u utorak i četvrtak od 17 do 19h, gdje donacije prikuplja udruga Ljudi za ljude. Broj računa bake, ako tko želi uplatiti: HR 6724020063206868001 ERSTE Subotić Slavojka . . #jutronaotvorenom #otvoreni #tvojfeelgoodradio

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Izvor: Instagram / YouTube

Tagovi: božić, humanitarna akcija, mihael,

Više iz kategorije