Dinamo danas protiv Rudeša

Gavranović, Šunjić i Kadzior nisu u konkurenciji za utakmicu s Rudešom - piše GNK Dinamo Zagreb

  • Sport
  • Objavljeno 02.02.2019
  • Piše: Alan Srčnik

Trener Nenad Bjelica najavio je na konferenciji za medije subotnji ogled s Rudešom (subota, 2.2., 15h, stadion Maksimir), ujedno prvu službenu utakmicu u drugom dijelu sezone – piše službena internetska stranica GNK Dinamo Zagreb.

– Jako sam zadovoljan svime što smo napravili tijekom priprema. Zadovoljan sam onime što smo napravili na terenu i u planiranju ostatka sezone, kao i nadolazeće sezone. Jedine negativnosti su ozljede Gavranovića i Šunjića, i lakša ozljeda Kadziora. Sve u svemu, zadovoljan sam. Vjerujem da ćemo gledati Dinamo jači od onog Dinama jesenas. Imamo sve preduvjete za to, imamo dobru ekipu, 27 igrača koji su spremni i nekolicinu mladih igrača koji su pokazali na pripremama da se na njih može računati u budućnosti.

Gavranović, Šunjić i Kadzior nisu u konkurenciji za utakmicu s Rudešom, a trener je pojasnio kakvo je stanje s motivacijom u redovima Dinama:

– Igrati za Dinamo je velika motivacija za svakog igrača, neovisno o tome tko nam je protivnik i je li to početak ili kraj prvenstva. Igrači su maksimalno motivirani, tako će biti i protiv Rudeša. Uvjeren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu i da će tih 11 koji će istrčati na teren – pobijediti.

Očekivanja od momčadi Rudeša?

– Očekujem da će se Rudeš braniti. Vjerojatno će nam prepustiti posjed lopte i smaniti prostore u kojima možemo djelovati. Pripremali smo se za takav način igre, to je za očekivati od ekipe koja je na zadnjem mjestu na ljestvici. Mi moramo biti na stopostotnom nivou, ozbiljni i koncentrirani u svakom segmentu igre.

Trener Bjelica nije htio otkriti početni sastav:

– Vidjet ćemo sastav u subotu. Imate stvarno puno opcija na svim pozicijama. Imamo širok kadar i jako sam sretan zbog toga. To mi daje velike mogućnosti u izboru. Vama prepuštam da se poigrate malo s početnim sastavom – rekao je trener Bjelica novinarima na pitanje o prvih 11 protiv Rudeša.

tekst: GNK Dinamo Zagreb

video: GNK Dinamo Zagreb

Tagovi: bjelica, dinamo, Rudeš,

Više iz kategorije