Dani Olmo i Nikola Moro buduće su zvijezde europskoga nogometa! – piše GNK Dinamo

Ovakvu projekciju svijetle budućnosti dvojice darovitih Dinamovih veznih igrača „potpisali“ su izvjestitelji službene internetske stranice UEFA-e

  • Sport
  • Objavljeno 04.01.2019
  • Piše: Alan Srčnik

Dani Olmo i Nikola Moro buduće su zvijezde europskoga nogometa! Ovakvu projekciju svijetle budućnosti dvojice darovitih Dinamovih veznih igrača „potpisali“ su izvjestitelji službene internetske stranice UEFA-e – prenosi i piše službena stranica GNK Dinamo i nastavlja …

Ideja je bila načiniti popis 50 nadolazećih zvijezda u dobi između 18 i 21 godine. U kreiranju popisa pod radnim naslovom „50 igrača za budućnost europskoga nogometa“ sudjelovala je ekipa izvjestitelja i dopisnika širom Europe, a uz Olma i Moru nalaze se još dvojica hrvatskih nogometaša: bivši Dinamov napadač Josip Brekalo i vezist Lokomotive, Luka Ivanušec.

Igrači su navedeni abecednim redom uz „brzopotezni“ opis u jednoj rečenici. Tako, primjerice, u Uefi ističu da se „Moro vraća na travnjak nakon teške ozljede što znači da je ponovno na radaru velikih europskih klubova“.

Olmo je, podsjećaju na stranici, „bivši polaznik Barcelonine nogometne škole, koji je ove sezone s dojmljivim nastupima zablistao u Europskoj ligi, a pritom je proglašen i najboljim igračem Prve HNL u izboru kapetana hrvatskih prvoligaških klubova“.

Nekadašnji Dinamov napadač Brekalo „standardan je u Wolfsburgu, redovito postiže pogotke, a u međuvredmenu je dogurao i do hrvatske A reprezentacije” – zaključuje se u tekstu.

Tagovi: dinamo, moro, olmo,

Više iz kategorije