U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme pretežno sunčano, ujutro u unutrašnjosti mjestimice uz maglu. Vjetar na kopnu uglavnom slab.
Na Jadranu umjerena do jaka bura u daljnjem slabljenju i okretanju na sjeverozapadnjak i zapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -7 do -3, na Jadranu uglavnom između 3 i 9. Najviša dnevna na kopnu od 5 do 8, na Jadranu, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije između 10 i 15 °C.
Foto: DHMZ (screenshot) & Pixabay (Ilustracija)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...