U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme danas djelomice sunčano i još malo hladnije. U unutrašnjosti uz prolazno više oblaka može zalepršati pokoja pahulja. Poslijepodne na Jadranu postupno naoblačenje, krajem dana i u noći na četvrtak ponegdje kiša.
Vjetar na kopnu slab, a na Jadranu će zapuhati jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka od -5 do 0, duž obale od 2 do 7, a najviša dnevna od 3 do 7 na kopnu te od 8 do 12 °C na obali i otocima.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...