Zsa Zsa o svojoj nezgodi na Sajmu vjenčanja

"Ma zapravo sam ponosna! Znala je ta mala kaj radi, htjela je pažnju da vam svrati na nešto puno važnije!" - napisala je Zsa Zsa

  • Lifestyle
  • Objavljeno 04.02.2019
  • Piše: Tamara Lemajić

Na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb, koji se održavao od 1. do 3. veljače, brojni posjetitelji mogli su uživati u revijama raskošnih vjenčanica koje su nosile naše poznate manekenke, ali i pjevačice, među kojima je i jedna od najomiljenijih, Zsa Zsa.

25-godišnja pjevačica na pozornicu je stala u predivnoj zvonolikoj haljini s korzetom koji se u jednom trenutku pokazao vrlo nespretnim, pa je Zsa Zsa pokazala i više nego što je trebala.

Zsa Zsa se nije dala smesti te je profesionalno nastavila reviju. Također, na Instagramu je objavila i zanimljivu poruku kojom je skrenula pozornost na nešto puno važnije.

Što drugo reći nego Zsa Zsa, svaka čast! 🙂

-Ma zapravo sam ponosna! Znala je ta mala što radi, htjela je pažnju da vam obrati na nešto puno važnije, napisala je Zsa Zsa.

-Bravo!!!! Odličan komentar! – kolege i brojni fanovi pružili su joj podršku.

 

Foto: Instagram (Zsa Zsa)

View this post on Instagram

Ovo je priča o jednoj maloj bradavici, koja je zasjenila nešto puno važnije od samog otkrića da mi žene imamo sise 😵  Doduše, neke veće, neke manje. Al tu su i, kao što vidite, vole se izboriti za sebe😂 Ovo je priča o činjenici da istodobno, dok se takve “životno važne” stvari u medijima stavljaju u prvi plan jer guzice i sise su ipak nešto neviđeno ljudskom oku, više od 10 000 djece u našoj državi bori se s prirođenim srčanim bolestima i greškama, a nedovoljno je sredstava za liječenje i bezbrižan život kakav sam ja vodila jučer, noseći reviju upravo za njih.  Ma zapravo sam ponosna! Znala je ta mala kaj radi, htjela je pažnju da vam svrati na nešto puno važnije! Šaljem srce svim roditeljima, a posebno mamama čije su upravo bradavice hranile i odgajale te hrabre mališane. A najveće srce šaljem upravo NJIMA, koji zaslužuju našu pažnju! Oni su pravi mali borci, s većim srcem od onih nemarnih novinara koji su upravo jednu malu, nestašnu bradavicu stavili ispred njih. Pokažite svoja velika srca tim malim(velikim) srcima ❤ Za sve koji imaju dovoljno, a žele pomoći… na sljedećoj slici je ziro racun:) 5 kuna je 5 kuna.. bitna je namjera🙃 A oni predstavnici medija koji se osjećaju prozvano zbog ovakvih objava, pozivam i njih da se iskupe. Ne zbog mene – zbog njih! Njima ste ukrali spotlight. Za kraj…Iznimna je čast biti lice Sajma vjenčanja 2019., koji je svake godine i donatorski usmjeren prema najpotrebitijima i upravo zbog takve uloge osjećam se prozvano da dignem glas! VELIKO SRCE ZA MALO SRCE ❤ __________________________ Photo by : Pixsell

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

Tagovi: arena zagreb, instagram, sajam vjenčanja, zsa zsa,

Više iz kategorije