Znate li što je danas? Dan za promjene!

DOSTA! Recite 'dosta' umoru i iscrpljenosti na poslu i u moru ponuda izaberite novi posao za sebe! :D Promjena kreće od vas samih!

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 15.05.2019
  • Piše: Antonela Verković

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Noelle d.o.o., makeup start up, raste iz dana u dan. Za svoj mladi i energični tim zapošljava Marketing & development managera (m/f) i Sales managera (m/ž) u Zagrebu. Ako mislite da biste se s lakoćom uklopili u Noellov tim, svoj životopis pošaljite klikom na gumb „brza prijava“.

Agragold d.o.o., u Hrvatskoj posluje od 2002. godine i bavi se distribucijom šećera, glukozno-fruktoznog sirupa, jestivih ulja i distribucijom drugih prehrambenih proizvoda. Zbog povećanog obujma poslovnih aktivnosti žele zaposliti stručnu, odgovornu i motiviranu osobu za radno mjesto voditelja prodaje, sa sjedištem u Zagrebu. Ukoliko želite postati dio uspješnog tima, provjerite uvjete i prijavite se na vrijeme.

Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila za brendove: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover. Riječ je o poslodavcu koji najviše cijeni svoje djelatnike, pa za rezervacijski centar u Zagrebu traži visokomotivirane osobe, predane u obavljanju svojih poslovnih zadataka. Kojih? Provjerite u natječaju i na vrijeme se prijavite.

Blitz – Cinestar d.o.o., najveće je i vodeće društvo za kinoprikazivačke usluge u Hrvatskoj. Šireći i unapređujući poslovanje, svoj uspješni tim želi ojačati upravo s novim članovima tima. Potrebni su djelatnici za radna mjesta: asistent direktora tehničke službe i održavanja (m/ž), kućni majstor (m/ž), konobar/barmen (m/ž) i osoba za rad u multipleksu (m/ž). Prijave se zaprimaju do 30.05., a sve uvjete odabranog natječaja na koji se želite prijaviti, provjerite na linku.

Bluesun Hotels & Resorts, jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca i trenutno zapošljava djelatnika u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Komunikacija s gostima i poslovnim partnerima, unos rezervacija u sustav, kalkulacija troškova smještaja i ostalih usluga te vođenje dnevne statistike poziva i rezervacija, samo su dio poslovnih zadataka koje vas očekuju, odlučite li se pridružiti ovom ugostiteljskom timu. Potrebna vam je viša škola, minimalno 6 mjeseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima (prednost u hotelijerstvu i turizmu), a uz to i razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Ako ste se dovoljno zainteresirali za prijavu, ne propustite kliknuti na link.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o., za klijenta Teknoxgroup (CAT), zapošljava na poziciji: After Sales Specialist (m/ž) u Zagrebu. Ako ste analitični, imate odlično računalno znanje, fluentni ste u engleskom jeziku i u mogućnosti ste putovati po regiji, u svrhu kvalitetnog obavljanja posla, baš se vas traži. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme, s tradicijom dužom od 125 godina, dodatno proširuje svoj tim i zapošljava IT tehničara (m/ž) u Zagrebu. Ovaj poslodavac u Hrvatskoj djeluje od 2000. godine, zapošljava više od 250 djelatnika u dva proizvodna pogona, pa ako smo vas dovoljno zainteresirali, više detalja provjerite na linku.

Za uspješnu privatnu polikliniku u Zagrebu Naton ljudski potencijali d.o.o. zapošljavaju doktora medicine, spec. mikrobiologije i parazitologije (m/ž). Nudi vam se početna plaća od 15 000 kn, božićnica, uskrsnica, regres, kao i mjesečna isplata prijevoza. Poslodavac, također, nudi kandidatima iz drugih gradova/država i pomoć oko smještaja. Sve detalje iz svog poslovnog života, kao i molbu za posao, možete poslati klikom na brzu prijavu.

Welmax, za novootvoreni call centar u Zagrebu, traži operatera (m/ž), koji će svakodnevno komunicirati s korisnicima te ih pozivati na prezentaciju proizvoda. Početna fiksna plaća iznosi 3 500 kn, a dodatno dobivate i 360 kn za prijevoz te potencijalno vrlo atraktivne bonuse. Na koji način možete poslati svoj CV, doznajte klikom na link.

Links d.o.o. tvrtka je koja se ističe kvalitetnom ponudom proizvoda, brzom uslugom, originalnim rješenjima te stručnim kadrom. Poslovanje se temelji na proizvodnji i prodaji računala te računalnih komponenti, dok je asortiman webshopa proširen i na potrošačku elektroniku, sport, igračke…Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava voditelja poslovnice (m/ž) i prodavača u poslovnici (m/ž). Radi se u Zagrebu (kvart Trešnjevka), a krajnji rok za prijavu je 29.05.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite.

Sretno!

FOTO: Pixabay

Tagovi: nezadovoljstvo, nezaposlenost, posao.hr, prijava, tržište rada, zapošljavanje,

Više iz kategorije