Zaustavljen u prometu sa šest kilograma marihuane, kod kuće imao još 4,5

Muškarac je nakon provjere identiteta i pregleda automobila policajcima izručio crnu vreću za smeće za koju je tada naveo da je puna duhana.

Zagrebačka policija uhvatila je u nadzoru prometa 28-godišnjaka u čijem je automobilu i kući pronašla više od deset kilograma marihuane.

Policajci su u utorak, obavljajući službu u autoophodnji na području Dubrave, u Ulici Vile Velebita, oko 13 sati zaustavili 28-godišnjaka u Škodi Felicia zagrebačkih oznaka.

Muškarac je nakon provjere identiteta i pregleda automobila policajcima izručio crnu vreću za smeće za koju je tada naveo da je puna duhana.

Kad je doveden u policijsku postaju muškarac je otvorio vreću u kojoj se nije nalazio duhan te je priznao da se radi o marihuani pakiranoj u šest manjih paketa, težine od po jednog kilograma, izvijestila je zagrebačka policija.

Potom je uslijedila pretraga kuće u kojoj su policajci pronašli oko 95 grama heroina, 4,5 kilograma marihuane, digitalnu vagu s tragovima heroina, vrećice za pakiranje droge te 99 kilograma duhana kao i stroj za usitnjavanje duhana, kojeg su preuzeli carinski službenici Ministarstva financija.

Zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Tagovi: čovjek, marihuana, policija, zagreb,

Više iz kategorije