U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Poprilično dobra ideja za ukrašavanje pisanica! Od sastojaka treba Vam samo Vino.
U posudu s jajima dodajte hladno vino po izboru i kuhajte dok vino ne prokuha. Zatim, ostavite još 5 minuta da se kuha. Nakon kuhanja, jaja neka odstoje u posudi s vinom u kojoj su se kuhala preko noći. U tom periodu na njima će se pojaviti vinski kamen koji će ljuski dati svjetlucavi sjaj kao da je jaje prekriveno šljokicama.
Skuhajte jaja u vinu i pogledajte rezultat!
Foto: YouTube (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...