Žanamari svojim fotografijama ostavila bez daha!

Riječ je o novoj kampanji koja je, malo reći, vatrena!

  • Lifestyle
  • Objavljeno 09.02.2019
  • Piše: Antonela Verković

U pravo vrijeme, nekoliko dana prije Dana zaljubljenih, modni dvojac Elfs predstavio je svoju prvu kolekciju ženskog donjeg rublja: gaćice i grudnjaci od čipke.

Popularna pjevačica koju znamo još iz 2004. godine kad je pobijedila u showu ‘Hrvatski Idol’, a od tada ne prestaje nizati uspjehe. Danas je već majka, a izgleda bolje nego ikada što potvrđuje i njezina nova suradnja u kojoj se snašla i više nego savršeno – prenosi Nacionalniportal.hr.

Upravo ona je zaštitno lice Elfsove nove kolekcije donjeg rublja, a fotografije ostavljaju bez daha!

Ranije su joj ‘sudili’ u komentarima na društvenim mrežama kako neprestano fotografira svoje atribute, a sada je pratitelje ‘počastila’ fotografijama u prozirnom, čipkastom donjem rublju…

Kako i ne bi, kad joj ovako dobro stoji?! Sigurni smo da ona sluša savjet dida Tonija i neprestano vježba, jer ako ima ovakvu liniju bez napornih treninga – zavidimo!

View this post on Instagram

⭐️ Shooting first #lingerie line @loveelfs has ever made for women 😍 What a wonderfull experience working with such a talented crew! ⭐️ Moje ELFS-e znam dugo i uvijek mi je drago družiti se i raditi sa njima, ali s fotografom @danijel_galic1 sam prvi put imala prilike raditi i družiti se malo poduže i oduševio me svojim karakterom, maštovitošću, opuštenošću… Unio mi je beskrajno povjerenje i uopće nisam primjetila da mu poziram u prozirnom, čipkastom donjem rublju 🤷🏻‍♀️😁 A rublje je WOW! Za Valentinovo biram crveni set za sebe! 🔥😍 _____________________ #underwear #campaign #ambassador #loveelfs #zanamari #valentinesday #fashion #style #inspo #ootd #bralette #thong #redlace #lace #body #bodygoals #curves #motivation

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on

FOTO: Facebook Žanamari Perčić

Tagovi: donje rublje, elfs, žanamari perčić,

Više iz kategorije