Zagrebačkim ulicama ponovo vozi Double-Decker Tour

Mini glazbena turneja na krovu autobusa

  • Događanja
  • Objavljeno 18.05.2020
  • Piše: Marin Marić

Svake nedjelje u terminu od 17 sati,zagrebačkim ulicama vozi se glazbeni autobus, uveseljavajući građane zagrebačkim šlagerima i svevremenskim hitovima s filmskog platna. Na svakoj od stanica pojedinih ruta, double-decker će se zadržavati oko 10 minuta, a točna lokacija zaustavljanja će se određivati na licu mjesta, ovisno o stanju u prometu.

Ove nedjelje nastupao je Filmmusicorkestar s još jednim setom najvećih domaćih i inozemnih hitova s filmskog platna, kojima su osvojili srca Zagrepčana na svom prvom putujućem koncertu. Filmmusicorkestar svirao je na zapadu grada počev od Gajnica preko Črnomerca do Trešnjevke.

Ova mini glazbena turneja na krovu double-decker autobusa završava u nedjelju, 24.05., drugim dijelom nastupa Tvrtka Stipića & Tango Appassionata kada će šarm zagrebačkih šlagera zapuhati Dugavama, Sloboštinom i Savicom.

Drage Zagrepčane pozivamo da se pridruže ovoj akciji i pjevaju s nama, ali sa sigurne udaljenosti, sa svojih balkona, prozora i vrtova. Slučajne prolaznike molimo da se pridržavaju mjera zaštite i socijalne distance. Za sve naše sugrađane koji nisu na ruti, kao i za one koji vole Zagreb u Hrvatskoj i izvan nje, osiguran je i prijenos uživo na  FB stranicama TZGZ: www.facebook.com/visitzagreb, koji je zadnji put pratilo više od 35.000 ljudi.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncert se odgađa za prvi slobodan, lijepi, bez padalina dan o čemu ćete biti obaviješteni putem naših kanala.

Tagovi: double decker, glazba, zagreb,

Više iz kategorije