Zagrebački policajac prevozio migrante?!

Čini nam se da je ovaj korumpirani policajac "fino" zaradio, jer je prevozio čak 18 državljana Pakistana

Zagrebački policajac, uhićen je u Koreničkoj Kapeli jer je u kombiju prevozio migrante “ilegalce” koji su prešli granicu Hrvatske i Bih.

Nakon što su u Koreničkoj Kapeli u petak oko 14,50 sati zaustavili kombi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak iz Zagreba, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, u tovarnom su dijelu kombija zatekli i 18 državljana Pakistana, za koje je ustanovljeno da su ilegalno prešli granicu Hrvatske i BiH, priopćila je policija.

Dovršenjem kriminalističke istrage, utvrđeno je da je Zagrepčanin počinio kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj, članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma. Utvrđeno je i da je osumnjičeni ujedno policijski službenik Policijske uprave zagrebačke.

Zbog toga će načelnik te policijske uprave donijeti odluku o njegovom privremenom udaljenju iz službe do okončanja postupka.

Osumnjičeni je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku PU ličko-senjske, a kaznena prijava poslana je nadležnom državnom odvjetništvu.

(Hina)

Tagovi: BiH, granica, migranti, Pakistan, policajac,

Više iz kategorije