Zagrebački HNS: Gradskim ‘šanerima’ Europa je najveći neprijatelj!

Stojak brani kino!

  • Politika
  • Objavljeno 07.04.2019
  • Piše: Alan Srčnik
Najnovijim događanjima oko prostora kina Europa samo se, na žalost, potvrđuju višemjesečne kuloarske priče da gradska uprava prostor kina planira za neku drugu namjenu i nekim drugim, njima valjda prihvatljivijim, zakupcima! – piše u priopćenju ispred zagrebačkog HNS-a predsjednik zagrebačkog ogranka i gradski zastupnik Tomislava Stojak o najavi zatvaranja kina Europa i nastavlja …
Sve to još jedanput pokazuje ogroman prezir aktualnih gradskih vlastodržaca prema svemu onome što oni nikako ne mogu razumijeti, a to je urbani Zagreb.

Europa je očito nešto što njih užasava, jer tamo postoje pravila i u njoj ljudi pristojno i argumentirano razgovaraju i rješavaju probleme.

Kino Europa nije samo obično kino, ono je mjesto tolerancije, razgovora, druženja, ono je mjesto gdje se Zagreb pokazuje onakvim kakav bi trebao biti! I bit će!

Jer, vi u trenutačnoj gradskoj vlasti, vi ste samo privremeni upravitelji gradskog političkog prostora, šaneri kojima će ugovor o zakupu vrlo brzo isteći! A tada će Zagreb prodisati punim plućima i u najljepšim bojama!

Foto. HNS

Tagovi: hns, kino europa, tomislav stojak, zagreb,

Više iz kategorije