Zagrebački branitelji zamjerili Bandiću primanje “četnika” Markovića

Branitelji su izrazili zgroženost i smatraju da je Bandić ponizio građane Zagreba i cijelu Hrvatsku

  • Politika
  • Objavljeno 05.11.2018
  • Piše: Josipa Maksimović

Zagrebački branitelji Vukovara, izrazili su nevjericu činjenicom da je predsjednik Skupštine grada Dragan Marković Palma gostovao kod Bandića.

Udruga veterana zagrebačkih branitelja Vukovara u ponedjeljak je u otvorenom pismu Bandiću poručila kako su branitelji “zgroženi i razočarani”.

Veterani Bandiću posebno zamjeraju što je primio Markovića, za kojeg kažu da je “potvrđeni četnik i Arkanov potrčko”, na isti dan kada se obilježavala 27. godišnjica pada Lužca kraj Vukovara, za koji se okrivljuju upravo Arkanovi vojnici, no za taj zločin još nitko nije odgovarao.

“Obraćamo se Milanu Bandiću sa jasnim i nedvosmislenim pitanjem – Otkuda Vam pravo i imate li imalo obraza? Gradonačelnik ste grada iz kojega je u Domovinski rat otišlo 80 000 ljudi braniti svoju zemlju od upravo ovakvih besprizornih koljača kao što je Dragan Marković Palma”, stoji u priopćenju.

Veterani poručuju kako ih ne zanima je li Bandić to učinio po nečijem naputku, već da je ponizio ne samo građane Zagreba, već i cijelu Hrvatsku.

(Hina)

foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

Tagovi: arkan, bandić, branitelji, Dragan marković palma, vukovar,

Više iz kategorije