Zagrebačka županija: 66 novooboljelih u protekla 24 sata

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci.

  • Lifestyle
  • Objavljeno 16.01.2021
  • Piše: Darija Kovačić

U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije oboljelo je 66 osoba, ozdravile njih 122  i sada je aktivno 1055 slučaja.

Petero je novooboljelih u Samoboru, dvoje u Svetoj Nedjelji, devet u Zaprešiću, tri u Jastrebarskom, trinaest u Velikoj Gorici, četiri u Ivanić-Gradu, sedam u Dugom Selu, pet u Vrbovcu, jedan u Svetom Ivanu Zelini.

Po općinama po dvoje je oboljelo u Brdovcu, Jakovlju, Dubravi  i Kravarskom te po jedan u Bistri, Kloštar Ivaniću, Križu, Brckovljanima, Rakovcu i Gradecu te troje u Rugvici.

Dvije osobe preminule su u Samoboru (17. prosinca i 8. siječnja)

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije od početka pandemije do danas evidentirane su 18318 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom. Izliječeno je 17203 osoba, a 60 osoba je preminulo.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja.

(Hina)

Foto: unsplash

Tagovi: koronavirus, mjere, preminuli, socijalna distanca, testirani,

Više iz kategorije