ZAGREB: Prekinut promet Selskom zbog puknuća magistralnog vodovoda

Promet Selskom cestom je do daljnjega obustavljen dok se ne završe radovi na sanaciji nastale štete. Angažirane su dežurne ekipe tvrtke Vodoopskrba i odvodnja, Zagrebački holding d.o.o. ...

  • Zagreb
  • Objavljeno 13.09.2018
  • Piše: Alan Srčnik

U zapadnom dijelu Zagreba na dijelu Selske ulice, između Baštijanove i Planinske, u četvrtak oko 4,30 sati puknula je magistralna  vodoopskrbna cijev zbog čega je poplavljen i oštećen kolnik pa je promet Selskom cestom do daljnjega obustavljen, dok se ne završe sanacijski radovi, izvijestio je Gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

 Uz kolnik poplavljena su dvorišta okolnih stambenih objekata.

Promet Selskom cestom je do daljnjega obustavljen dok se ne završe radovi na sanaciji nastale štete. Angažirane su dežurne ekipe tvrtke Vodoopskrba i odvodnja, Zagrebački holding d.o.o. – Podružnice zagrebačke ceste, četiri Dobrovoljna vatrogasna društva Vatrogasne zajednice Grada Zagreba i Javna vatrogasna postrojba grada Zagreba s ukupno 20 vatrogasaca.

Mjesto događaja osigurava policija, koja će zajedno sa službenicima prometnog redarstva Grada Zagreba regulirati promet na okolnim prometnicama, navode iz gradskog Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

(Hina)

Tagovi: cijev, puknuće, vodovod,

Više iz kategorije