Zagreb dobiva glazbeno pojačanje!

Domenica zbog karijere napušta rodnu Korčulu i seli se u Zagreb

  • Lifestyle
  • Objavljeno 01.02.2019
  • Piše: Tamara Lemajić

Sve popularnija mlada pjevačica Domenica Žuvela rodom iz Vela Luke uskoro će napustiti Korčulu i početi živjeti u Zagrebu. Razlog je njezina glazbena karijera koja je u posljednje vrijeme krenula uzlaznom putanjom.

– To će biti jako teško za mene. Mislim da ću svaki trenutak iskoristiti da dođem tu i da uhvatim malo sunca. Evo danas sam cijeli dan stajala uz more i razmišljala, ajme sutra se moram pakirati i moram uzet sve za ‘snig’, stvarno ne znam kako ću to izdržati, rekla je Domenica u emisiji In Magazin.

U Zagrebu će se pripremati i za nastup na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije na kojem će 16. veljače otpjevati pjesmu Indigo koju su za nju napisali Tonči i Vjekoslava Huljić.

– Najbitnije mi je da pjesma s kojom idem dobro prođe jer ovo je stvarno dobra promocija. Pjesma se zove Indigo, malo čudnog naziva, ali je dosta zvučnog i mogu vam reći da je meni osobno to najdraža pjesma do sada. Strašno vjerujem u nju i nadam se da će publika to prihvatiti jer mi je to ionako najbitnije, izjavila je Domenica.

Foto: YouTube (screenshot)

Tagovi: domenica žuvela, indigo, korčula, zagreb,

Više iz kategorije