U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Sve popularnija mlada pjevačica Domenica Žuvela rodom iz Vela Luke uskoro će napustiti Korčulu i početi živjeti u Zagrebu. Razlog je njezina glazbena karijera koja je u posljednje vrijeme krenula uzlaznom putanjom.
– To će biti jako teško za mene. Mislim da ću svaki trenutak iskoristiti da dođem tu i da uhvatim malo sunca. Evo danas sam cijeli dan stajala uz more i razmišljala, ajme sutra se moram pakirati i moram uzet sve za ‘snig’, stvarno ne znam kako ću to izdržati, rekla je Domenica u emisiji In Magazin.
U Zagrebu će se pripremati i za nastup na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije na kojem će 16. veljače otpjevati pjesmu Indigo koju su za nju napisali Tonči i Vjekoslava Huljić.
– Najbitnije mi je da pjesma s kojom idem dobro prođe jer ovo je stvarno dobra promocija. Pjesma se zove Indigo, malo čudnog naziva, ali je dosta zvučnog i mogu vam reći da je meni osobno to najdraža pjesma do sada. Strašno vjerujem u nju i nadam se da će publika to prihvatiti jer mi je to ionako najbitnije, izjavila je Domenica.
Foto: YouTube (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...