U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti umjereno do pretežno oblačno, a još je mjestimice moguće malo kiše.
Na Jadranu djelomice sunčano te uglavnom suho, ali i dalje vjetrovito.
Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim, podno Velebita i orkanskim udarima.
Jutarnja temperatura od 3 do 8, na Jadranu od 9 do 14.
Najviša dnevna između 10 i 15, duž obale i na otocima od 15 do 20 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...