U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Na Jadranu pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano. Uglavnom bez oborina.
Uz prolazno povećanu naoblaku, još tijekom noći i jutra u Gorskom kotaru može pasti malo snijega, u središnjoj Hrvatskoj oborine na granici kiše i snijega.
Vjetar na kopnu slab, popodne ponegdje umjeren jugozapadni.
Na Jadranu će jaka i olujna bura oslabjeti do sredine dana, a zatim okrenuti na umjeren sjeverozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura od -5 do 0, na Jadranu između 3 i 8, a najviša dnevna od 3 do 7, na Jadranu između 7 i 11 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...