U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano.
U noći i ujutro u unutrašnjosti, ponajprije u Lici, uz prolazno više oblaka ponegdje može biti slabog snijega.
Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu umjerena, podno Biokova jaka, na udare i olujna bura i sjeverac.
Jutarnja temperatura od -4 do 0, a najviša dnevna između 4 i 9 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...