U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme većinom sunčano, ujutro u unutrašnjosti ponegdje uz maglu.
Na jugu uz povremeno više oblaka može pasti vrlo malo kiše.
Vjetar na kopnu slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura često s olujnim udarima, podno Velebita u noći i ujutro i orkanskim. Prema kraju dana bura u slabljenju.
Najniža jutarnja temperatura od -4 do 2, na Jadranu od 4 do 9, na jugu malo viša. Najviša dnevna u unutrašnjosti između 3 i 8 te od 11 do 16 °C na Jadranu.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...