U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Djelomice sunčano vrijeme uz promjenljivu naoblaku, a ujutro mjestimice i maglu.
Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru samo rijetko može pasti malo kiše.
Vjetar na Jadranu uglavnom slab, a na kopnu do umjeren jugoistočni i jugozapadni, prema kraju dana u sjevernim krajevima sjeverni.
Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...