U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Sunčano uz malu, ponegdje i umjerenu naoblaku.
Ujutro i u dijelu prijepodneva na kopnu mjestimice magla ili niski oblaci, ponajprije u dolinama rijeka i po kotlinama Gorskog kotara i Like.
Vjetar u većem dijelu unutrašnjosti slab, u Podunavlju do umjeren istočni i jugoistočni.
Na Jadranu će puhati slaba do umjerena bura, poslijepodne i sjeverozapadnjak, a navečer će podno Velebita bura ojačati.
Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu od 4 do 9, na Jadranu između 13 i 18, a najviša dnevna uglavnom od 21 do 26 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...