U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Na Jadranu pretežno, a u unutrašnjosti djelomice sunčano i uglavnom suho. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni.
Na Jadranu će puhati umjerena do jaka, u prvom dijelu dana podno Velebita na udare i olujna bura, a poslijepodne će u Istri i Dalmaciji prolazno okrenuti na zapadnjak i sjeverozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura većinom između 0 i 5, na Jadranu od 6 do 11, a najviša dnevna između 13 i 19 °C.
foto: Pixabay (ilustracija) & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...