U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno sunčano, u unutrašnjosti uz promjenljivu naoblaku, a ujutro mjestimice i maglu.
Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, u istočnoj Hrvatskoj sjeverozapadni.
Na Jadranu umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima.
Bit će svježije uz najnižu jutarnju temperaturu većinom od 3 do 8, na Jadranu između 11 i 15.
Najviša dnevna od 13 do 17, na Jadranu od 18 do 22 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...