U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Promjenljivo, na kopnu i pretežno oblačno.
Malo snijega pritom može pasti ponajprije na istoku te u gorju, ponaprije u prvom dijelu dana.
U Dalmaciji povremeno kiša, osobito na južnom dijelu.
Vjetar većinom slab. Ujutro te ponovo navečer duž obale umjerena bura, podno Velebita i jaka. Na krajnjem jugu u početku još jugo.
Najniža jutarnja temperatura od -5 do 0, na Jadranu od 2 do 7, na jugu i malo viša.
Najviša dnevna od 0 do 4, na Jadranu od 7 do 12 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...