U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
‘Proljeće’ se nastavlja … Ujutro i prijepodne u većem dijelu unutrašnjosti magla i niski oblaci, zatim se očekuju sunčana razdoblja, dok će u Slavoniji prevladavati sunčano.
Na Jadranu, uz promjenljivu naoblaku, uglavnom u prvom dijelu dana još ponegdje malo kiše ili pljusak, a poslijepodne sunčanije.
Vjetar uglavnom slab, na Jadranu slab i umjeren zapadni i sjeverozapadni, a na jugu u početku još jugo.
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom od 4 do 10, na Jadranu od 12 do 17 °C.
Najviša dnevna uglavnom između 16 i 21 °C, uz dugotrajnu maglu niža.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...