U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme pretežno sunčano, u istočnoj Hrvatskoj i u unutrašnjosti Dalmacije uz povremeno više oblaka.
Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni.
Na Jadranu će umjerena do jaka bura, mjestimice s olujnim udarima popodne slabjeti.
Najniža jutarnja temperatura između -1 i 4, na Jadranu od 6 do 11. Najviša dnevna većinom između 11 i 16 °C.
Foto: DHMZ (screenshot) & Pixabay (ilustracija)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...