U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme na Jadranu pretežno sunčano, na srednjem i južnom dijelu povremeno s umjerenom naoblakom.
U unutrašnjosti umjereno, u prvom dijelu dana ponajprije u Lici i Slavoniji i pretežno oblačno uz mjestimice moguće vrlo malo kiše.
Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, a u gorju i unutrašnjosti Dalmacije mjestimice i jak.
Na Jadranu umjeren do jak sjeverni vjetar i bura s olujnim udarima.
Najniža jutarnja temperatura zraka od -3 do 2 °C. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 6 i 11 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...