U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno oblačno uz povremenu kišu. Obilne oborine bit će na Jadranu, osobito sjevernom te u gorskoj Hrvatskoj gdje će uz zahlađenje biti i susnježice i snijega.
Duž obale i na otocima mogući su izraženiji pljuskovi praćeni grmljavinom. Od sredine dana postupan prestanak oborine i djelomično razvedravanje.
U unutrašnjosti povremeno umjeren jugozapadnjak, prolazno sjeverozapadnjak i sjeveroistočnjak. Na Jadranu će umjereno i jako jugo i jugozapadnjak okretati na buru, podno Velebita s olujnim udarima te sjeverozapadnjak.
Jutarnja temperatura zraka od 2 do 6 na kopnu te između 9 i 12 na Jadranu. Najviša dnevna uglavnom između 6 i 9 u unutrašnjosti, a na Jadranu od 11 do 14 °C. Od sredine dana temperatura zraka u padu.
foto: Pexels (ilustracija) & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...