U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme na Jadranu djelomice sunčano. U ostatku zemlje pretežno oblačno, uz mogućnost za malo kiše na istoku, slab snijeg mjestimice u gorju, a na zapadu i kraća sunčana razdoblja.
Vjetar većinom slab, na Jadranu će bura prolazno oslabjeti na umjerenu i jaku, podno Velebita s olujnim udarima, a krajem dana opet u jačanju.
Najniža jutarnja temperatura od -2 do 2, na Jadranu od 3 do 8 °C. Najviša dnevna između 1 i 6, na Jadranu od 9 do 15 °C.
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...