U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Umjereno do pretežno oblačno. Mjestimice kiša i pljuskovi, uz mogućnost grmljavine, na Jadranu i uz njega već od jutra, a do kraja dana i u većem dijelu zemlje.
Još prijepodne u središnjim i istočnim predjelima djelomice sunčano, ujutro ponegdje uz maglu.
Vjetar slab, a na Jadranu slabo do umjereno jugo, krajem dana u okretanju na sjeverozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura zraka od 3 do 8, na Jadranu od 8 do 13, a najviša dnevna većinom između 15 i 20 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...