U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Proljeće. Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, vjetrovito te i dalje iznadprosječno toplo.
Popodne sa zapada naoblačenje, na sjevernom Jadranu te u gorskoj Hrvatskoj već ponegdje kiša.
Puhat će umjeren, mjestimice jak jugozapadnjak, na Jadranu jugo i jugozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura od 4 do 9, na Jadranu od 8 do 12.
Najviša dnevna između 14 i 19 °C.
Foto: Pixaby &DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...