U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Promjenjivo, ponegdje i pretežno oblačno s oborinom, češćom na Jadranu i u gorju.
Na kopnu će većinom padati snijeg, mjestimice i susnježica, a novi tanji snježni pokrivač nastat će u gorju.
Na Jadranu kiša i lokalni pljuskovi, koji ponajprije u prvom dijelu dana mogu biti intenzivniji.
Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla. Vjetar slab, na sjevernom Jadranu ujutro umjerena do jaka bura, u Dalmaciji istočni vjetar i jugo u okretanju na zapadnjak i sjeverozapadnjak.
Jutarnja temperatura od -5 do 0, na Jadranu od 1 do 6. Najviša dnevna većinom od -1 do 4, na Jadranu od 7 do 12 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...