U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku.
Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni i sjeverni, na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim udarima, osobito u prvom dijelu dana.
Najniža jutarnja temperatura od -8 do -3, na Jadranu od -1 do 4.
Najviša dnevna većinom od 0 do 5, na Jadranu od 6 do 11 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...