U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme djelomice sunčano, u unutrašnjosti povremeno uz više oblaka.
Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji i Baranji do jak sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena do jaka bura, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.
Najniža jutarnja temperatura zraka većinom od -3 do 2, na Jadranu od 4 do 8, a najviša dnevna uglavnom između 11 i 16 °C.
Foto: DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...