U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
U unutrašnjosti danas oblačno uz sumaglicu i povremenu rosulju, a u Slavoniji i na krajnjem istoku mjestimice i kišu.
U gorskim predjelima je još u noći i ujutro moguć slab snijeg, a u Lici i kiša koja se smrzava pri tlu.
Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, mjestimice uz malo kiše, a na jugu zemlje mogući su pljuskovi s grmljavinom.
Vjetar na kopnu uglavnom slab. Na Jadranu će zapuhati umjeren sjeverozapadnjak, a još u prvom dijelu dana podno Velebita puhat će bura, u južnoj Dalmaciji jugo.
Jutarnja temperatura od -1 do 3, na Jadranu od 6 do 11, a najviša dnevna od 3 do 6 u unutrašnjosti te od 12 do 17 °C na obali i otocima.
Foto: Pixabay (ilustracija) i DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...