U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Vrijeme danas: U unutrašnjosti pretežno oblačno, poslijepodne samo ponegdje uz sunčana razdoblja. Mjestimice magla, osobito ujutro, a rijetko može biti rosulje ili slabe kiše.
Na Jadranu prijepodne djelomice, ponegdje i pretežno sunčano uz mogućnost za malo kiše uglavnom na otvorenom moru.
Poslijepodne postupno naoblačenje, navečer i u noći na sjevernom dijelu s mjestimičnom kišom.
Vjetar uglavnom slab, na Jadranu ujutro ponegdje umjerena bura, a prema kraju dana jugo.
Najniža jutarnja temperatura od -1 do 4, na Jadranu između 7 i 12 °C.
Najviša dnevna od 4 do 9, na Jadranu između 12 i 17 °C.
Foto: Pixabay & DHMZ (screenshot)
U zagrebačkom restoranu RougeMarin dogodila se prava kulinarska božićna čarolija, u kojoj su sudjelovali poznati gastro influenceri koji su pripremili jela od superfood namirnice palente Čakovečkih mlinova
Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o kadetskoj službi, o prijediplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te vojni kontrolor zračnog prometa...