Vratar Osijeka najavljuje pobjedu nad Dinamom – za rođendan navijačke skupine

Osijek je izgubio od Dinama u Kupu prije koji dan, ali danas 'grize' ostati ispred Hajduka ...

  • Sport
  • Objavljeno 27.04.2019
  • Piše: Alan Srčnik

Dinamo danas gostuje u Osijeku, u Gradskom vrtu. Nenad Bjelica, trener Dinama, u rodni Osijek dolazi s novim ugovorom od 2.000.000 eura, milijun po sezoni. A u Gradskom vrtu čeka ga ‘nabrijan’ Osijek i navijači koji slave 31. rođendan navijačke skupine …

Vratar Osijeka tvrdi da poraz u Kupu nije reprezentativni uzorak igre Osijeka …

Dobro smo odigrali, iako nismo prošli u finale. Bili smo hrabri, spustili loptu i dosta toga kontrolirali, međutim, ostali smo nekonkretni u završnici. Što se njih tiče, iako smo mi imali inicijativu i više udaraca prema njihovim vratima, pokazalo se još jednom da imaju takvu individualnu kvalitetu da praktički kažnjavaju svaku pogrešku suparnika – ističe Malenica za službenu stranicu NK osijek.

Činjenica je da su oni potvrdili novu titulu prvaka u prošlom kolu, a bilo je još i puno ranije jasno da će naslov opet pripasti njima. S te strane oni već dugo nemaju nikakvo psihološko opterećenje jer su ostvarili veliku, nedostižnu bodovnu prednost. Što se nas tiče, znamo da nas ponovno čeka jako teška zadaća. Jasno je da moramo biti na svojoj najvišoj razini, još bolji i svakako učinkovitiji nego u srijedu – nastavio je Malenica.

Moramo razmišljati na taj način. Svakoga se može pobijediti, pa tako i Dinamo. Doduše, samo ako budemo onakvi, kakvi vjerujemo da možemo biti. Opet hrabri, još malo više koncentrirani i opasniji. Pobjeda bi nam iznimno puno značila, vjerujem da je možemo izboriti pred svojom Kohortom kojoj unaprijed čestitam rođendan. Ne sumnjam da ćemo učiniti sve da im uljepšamo proslavu i da na kraju zajedno slavimo – zaključio je.

Foto: Pixabay

Tagovi: dinamo, gnk dinamo, gradski vrt, nenad bjelica, NK Osijek, osijek, prva hnl,

Više iz kategorije