Video: ‘Ti mi nosiš sreću’ nova je pjesma Franke Batelić

"Pitali su me da ju opišem jednom riječju: ona je nevjerojatno – sretna!", rekla je Franka

  • Lifestyle
  • Objavljeno 23.10.2018
  • Piše: Alan Srčnik

‘Ti mi nosiš sreću’ nova je pjesma Franke Batelić u kojoj se ovoga puta poigrala sa zvukom svjetske pop produkcije i retro elementima. Takva kombinacija ovu pozitivnu pjesmu čini zarazno plesnom.

“Pitali su me da ju opišem jednom riječju: ona je nevjerojatno – sretna!”, rekla je Franka koja je novi hit dodala popisu pjesama koje će uvrstiti na album koji izlazi uskoro: ”Ti mi nosiš sreću je jedna od onih pjesama koje se pojave, zavoliš ih, snimiš u jednom dahu i jedva čekaš da ju čuje publika.” Slično je bilo i sa pjesmom ”Kao ti i ja”, koju su prihvatili i publika i radio postaje, te od izlaska prije tri mjeseca ne silazi iz top-a 10 služebene glazbene ljestvice HR top 40.

Za glazbu i produkciju pjesme bio je zadužen Branimir Mihaljević, a tekst su napisale Ines Prajo i Arijana Kunštek.

Zajedno sa službenim izlaskom pjesme, Franka je na svom YouTube kanalu predstavila i spot.

”Željeli smo napraviti spot koji će pokazati sreću kroz zajedništvo, zabavu i naglasiti kako slučajni susreti mijenjaju ljudima život na bolje i ako to stvarno želimo, sve možemo okrenuti na pozitivu… male stvari čine život sretnijim” – rekla je Franka i dodala kako joj je iznimno drago da se u spotu kao gost pojavio i naš najbolji rally vozač Juraj Šebalj.

Spot je režirala Sandra Mihaljević, za sylinge i kostime je bila zadužena Jasenka Tudor Bevanda, šminka Ana Rajić i Petra Sever, a frizure Martin Posavec za Salon Franić.

Video i foto: Youtube (screenshot)

Tagovi: franka batelić, video,

Više iz kategorije