(VIDEO) Detalji navijačkog sukoba na Trešnjevačkom placu: ‘Iako su Boysi pozivali Torcidu da se dođu potući, oni se na to nisu odvažili, najviše je nastradao demolirani kafić’

PRIVEDENO 25 NAVIJAČA

  • Sport
  • Objavljeno 15.04.2019
  • Piše: Nikol Boljfetić

U nedjelju u poslijepodnevnim satima, došlo je do velikog navijačkog sukoba na trešnjevačkoj tržnici između Bad Blue Boysa i Torcide. Naime, 15 navijača Dinama sjedilo u kafiću uoči utakmice Futsal Dinama u trenutku kada se ispred njih zaustavilo 5 kombija s navijačkima Hajduka.

Brojčano nadmoćna Torcida izašla je iz kombija i počela bacati stvari na Boyse.

Navijači Dinama odbijali su predmete koje je Torcida pobacala na njih, demolirajući kafić, pri čemu je upaljena i jedna baklja. Kako nam prepričava svjedok događaja, u nekoliko navrata su se mogli čuti pozivi na fizički obračun iz redova Bad Blue Boysa, no navijači Hajduka nastavili su s bacanjem svega što im je došlo pod ruku.

Prema neslužbenim navodima nekih medija, omjer je bio 40:7 u korist Hajdukovaca. Prema navodima svjedoka događaja, najviše je nastradao kafić koji je potpuno demoliran, a do fizičkog kontakta između navijača – nije došlo niti u jednom trenutku. Policija je privela 20 navijača Hajduka i 5 navijača Dinama.

Uoči nogometne utakmice između Lokomotive i Hajduka u nedjelju poslijepodne su se na zagrebačkoj Trešnjevci potukle dvije grupe navijača, nakon čega je policija privela 25 ljudi, od čega njih 20 iz gostujućeg klubaPolicija je oko 15.15 sati zaprimila više dojava građana o tučnjavi dviju suparničkih grupa navijača na području Trešnjevke, a ujedno i o paljenju baklji te uništavanju inventara ugostiteljskog objekta”, stoji u policijskom izvješću.

VIDEO: 24 sata/čitatelj, FOTO: Screenshot

 

 

Tagovi: navijači, sukob, trešnjevka,

Više iz kategorije