Uskoro: Trava nabrana, gnijezdo pripremljeno, a igračke…?

Vaši mališani ga već, sigurni smo, željno iščekuju i sastavljaju popis što bi htjeli vidjeti u gnijezdu :)

  • Gospodarstvo
  • Objavljeno 10.04.2019
  • Piše: Antonela Verković

Tek što je završio Božić, stiže nam Uskrs! Nama je to proletjelo, kao da smo još jučer kitili bor i uživali u mlincima i purici, a sada je već sve procvalo, trava se zeleni i samo čeka da ju zajedno sa svojim mališanima uberete i pripremite gnijezdo za uskršnjeg zeku koji nosi poklone – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

Vaši mališani ga već, sigurni smo, željno iščekuju i sastavljaju popis što bi htjeli vidjeti u gnijezdu. Ipak, znamo kako djeca već imaju previše igračaka i bombardirana su gomilom koje dobivaju od roditelja, baka i djedova, prijatelja roditelja, kumova, tetki, stričeva i svih ostalih ljudi u svojem životu.

Ponuda je iznimno široka, varijacija na temu ima bezbroj, a vi više jednostavno ne znate što izabrati. Zbog široke ponude različitih igračaka teško je odabrati onu pravu. Budući da svaka dobra igračka potiče razvoj djeteta i njegove vještine, prilikom odabira u obzir uzmite interes i dob djeteta. Igračke za najmlađe potiču funkcionalnu igru, djeca od druge godine najviše vole igračke za igru uloga (potiču simboličku igru) i knjige koje im omogućavaju otkrivanje različitih percepcija. Mali školarci obožavat će društvene igre i kreativne setove koji potiču kreativno i konstruktivno igranje te igru s pravilima – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

Mi vam donosimo jedan mali vodič direktno iz dječjeg svijeta koji će razveseliti i najzahtjevnije klince. Što kažete na kreativne, interaktivne igračke uz koje se ujedno i uči, ali i zabavlja? Izbora je zaista pregršt, cijelu ponudu pogledajte na MojaAkcija.hr, a mi smo za vas izdvojili najzanimljivije sadržaje.

FARMA

Wow, prava, velika farma! Kome se ovo ne bi svidjelo? Vaši najmlađi u tren oka mogu postati vrsni farmeri i brinuti o životinjama uz vrhunsku zabavu. Ovaj set sadrži farmu, set sa figuricama 6 životinja, figuricu seljaka, 10 ograda i bogat dodatni pribor.

GARAŽA NA TRI KATA

Vaš dječak (ili djevojčica) jednostavno ne može dočekati ‘odrasle dane’ kad će biti u mogućnosti voziti pravi, veliki auto, a ujedno ga i parkirati u tu pravu, veliku garažu? Ova garaža sadrži čak i kamione i prometne znakove… Mališani će u tren oka postati pravi mali prometnici! Wow! – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

LEGIĆI SU UVIJEK HIT!

Nikada neće izaći ‘iz mode’! Kažemo vam! Ponuda o kojoj mi danas govorimo zaista je pak specifična, posebna i interaktivna. Patroliraj planinama LEGO Cityja sa svojim partnerom na policijskom ATV-u! Što se to događa? Izgleda da lopovi kopaju plijen pokraj onog drveta. Ubrzajte i pokušajte ih uhvatiti nespremne. Hej, vrati se ovamo! Baci lanac ATV-a preko debla i povuci lopova natrag dok tvoj partner pomaže drugom lopovu da makne košnicu s glave.

ZA MALE UMJETNIKE I UMJETNICE

Svakodnevno dobivate prava mala umjetnička djela koja su nacrtali vaši mališani? Crtaju vas, vaše kućne ljubimce, prijatelje, rodbinu, dom… Evo još jedne posebnije prilike za izricanje umjetničkih sposobnosti! Uputite se prema Gradskom parku u Olivijinu vozilu za misije – jedan mačak treba pomoć! Olivia i njezinim robot Zobo imaju sve što trebaju da bi bili sigurni da je sve pod kontrolom u Heartlakeu. Stavi Zoboa u njegov kontrolni centar na krovu da može nadzirati situaciju dok Olivija postavlja ljestve i spašava malog mačka s drveta. Kada mačak bude na sigurnom, odvezi se i pronađi Olivijine prijatelje – ima mjesta za sve! Pogodno za djecu od 6 do 12 godina.

LUTKICE

Preslatke lutkice razveselit će svaku djevojčicu, a još ako k tomu dodate i kuhinju kako bi joj mogla pripremiti sve najbolje specijalitete – sreći vaše djevojčice nema kraja! Također, uz lutkicu dolazi i automobil i preslatki psić – ma sigurni smo, oduševit će se!

LUDA ZABAVA ZA SVE

Ako baš nemate više nikakvih ideja, sve igračke ste ‘ispucali’ i čini vam se kako vam je kuća prepuna njih, evo izbora s kojim nikako nećete pogriješiti, premda, to svakako, ovisi i o dobu vaše djece. Ipak, tko se ne bi volio baciti u mekane loptice i skakati među njima? Iskreno, ta ideja se i nama, bez obzira na godine, zaista sviđa… Šator s lopticama sad je još i na akcijskoj cijeni tako da – zgrabite priliku, ali i loptice…

Bicikl i role uvijek će biti hit i nema djeteta koje se ne bi htjelo vozati s prijateljima, ludo se zabavljati, ali i stjecati kondiciju – ‘win-win’ situacija! Najbolje role i bicikl potražite na MojaAkcija.hr i to po sniženoj cijeni!

I za kraj, osim igračaka koje smo ranije naveli, svojoj djeci poklonite pažnju, lijepe riječi, smijeh i zajedničke trenutke. Nema te igračke koja može zamijeniti vrijeme provedeno s bližnjima. Igrajte se i vi s njima! Zajedno se pripremite za Uskrs, bojajte jaja i uživajte u zajedničkim trenucima i smijehu! – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

Tagovi: akcija, bicikl, djeca, dječaci, djevojčice, igračke, lutke, MojaAkcija, mojaakcija.hr, role, uskrs,

Više iz kategorije